Anak sulung Aaron Aziz berjaya tamat belajar di Jepun, ‘Muka pun dah macam orang sana’

Anak sulung pelakon popular, Datuk Aaron Aziz baru-baru ini telah berjaya menamatkan pengajiannya setelah tiga tahun menuntut ilmu di Jepun.

Perkara itu dikongsikan olehnya di laman Instagram miliknya dengan meluahkan rasa syukur dengan berkongsi momen-momen semasa dia dan keluarga hadir ke majlis konvokesyen anak sulungnya.

Difahamkan Danish Anaqi berjaya memperoleh pra diploma di sebuah kolej di negara matahari terbit itu.

Anak sulung Aaron Aziz berjaya tamat belajar di Jepun, 'Muka pun dah macam orang sana'

“SubhanAllah Alhamdulillah Allahuakhbar. Terima kasih Allah kerana melindungi anak saya untuk tiga tahun ini. Danish, Daddy sangat bangga, gembira dan bersyukur.

“Awak dah capai banyak perkara yang tidak pernah Daddy capai dan awak akan lebih berjaya lagi selepas ini. Awak lalui semua halangan, ujian dan kesusahan dan telah memberi inspirasi kepada orang lain.” tulisnya di bahagian kapsyen.

Pelakon berusia 47 tahun itu turut menitipkan pesan buat anak lelaki tunggalnya itu supaya mengimbangi antara kejayaan di dunia dan juga di akhirat.

“Apa yang Daddy minta daripada awak adalah untuk berjaya di akhirat juga dan itu akan menggembirakan Daddy lebih dari segala-gala yang ada di dunia ini.

“Menjadi anak yang soleh, tak tinggalkan solat dan terus berdoa dan miliki akhlak yang baik serta disayangi Allah dan ikut ajaran junjungan kita Rasulullah SAW.” tambahnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aaron Aziz (@aarondwiaziz)

Menjengah ruangan komen, rata-rata warganet mengucapkan tahniah kepada Danish sambil berseloroh mengatakan wajahnya seperti orang Jepun.

Aaron Aziz Sekeluarga Ke Jepun Anak Sulung Berjaya Tamat Belajar! “Muka Pun Dah Macam Orang Sana”

Aaron Aziz Sekeluarga Ke Jepun Anak Sulung Berjaya Tamat Belajar! “Muka Pun Dah Macam Orang Sana”

BACA :

Tumpangkan makcik tua, ‘Dalam kereta ini yang berlaku antara kami buatkan aku insaf’
Pak cik Grab bagi ‘tips’ suruh kahwin lelaki kaya undang pelbagai reaksi, ‘Itupon kalau lelaki kaya tu nak kat kau..’
Hafiz Mahamad sewa panggung, 55 kali tak pernah gagal buat kejutan untuk isteri tercinta