Bapa jadikan dua orang anak kandung hamba seks, anak 15 tahun hamil

Semakin banyak pula kes bapa durjana macam ni berlaku dalam negara kita. Kes ini terbongkar selepas hasil pemeriksaan kesihatan seorang remaja berusia 15 tahun di hospital yang mengadu sakit dada sebenarnya sedang hamil.

Segalanya terbongkar dan mendapati seorang bapa durjana sanggup menjadikan dua orang anak kandungnya sebagai tempat lepas nafsu.

Bapa jadikan dua orang anak kandung hamba seks, anak 15 tahun hamil

Ketua Polis Daerah Muar, Asisten Komisioner Raiz Mukhliz Azman Aziz turut mengesahkan kes ini dan telah menahan suspek semalam.

Bapa durjana rogol anak sendiri sejak mangsa berusia 9 tahun.

Suspek didakwa merogol salah seorang mangsa sejak mereka berusia sembilan tahun dan perbuatan keji itu dikatakan kerap kali berlaku di rumahnya.

Dua beradik itu dipercayai menjadi hamba seks bapa mereka sepanjang tempoh tersebut dan kali terakhir suspek melampias nafsunya adalah pada awal bulan ini.

Perbuatan keji suspek yang berusia 53 tahun itu dapat disorok selama ini kerana mangsa takut untuk bersuara dan memberitahu sesiapa.

Kes disiasat mengikut Seksyen 376(3) Kanun Keseksaan yang boleh dipenjara sehingga 30 tahun dan maksimum 10 sebatan jika bersalah. Suspek kini direman selama seminggu bermula 11 Julai 2023.

BACA :

Tuan rumah ubah suai pangsapuri jadi ‘penthouse’, kutip sewa lebih RM2,000 tapi bayar bank cuma RM800 sebulan
Budak ‘despatch’ dapat PhD