Baru usia 18 tahun, founder produk ini beli Alphard cash! Siap longgok duit atas meja…

Baru usia 18 tahun, founder produk ini beli Alphard cash! Siap longgok duit atas meja… Seperti yang semua sedia maklum, berniaga merupakan salah satu pekerjaan yang membuka banyak peluang pendapatan. Jika berusaha keras, tidak mustahil seorang peniaga boleh mencapai apa sahaja yang diimpikannya.

Seperti video tular di laman sosial ini, seorang founder yang baru berusia 18 tahun mampu membeli dua buah MPV Alphard bernilai keseluruhan RM600,000 secara tunai.

Baru usia 18 tahun, founder produk ini beli Alphard cash! Siap longgok duit atas meja...

Menerusi video tersebut, Ayunie meluahkan rasa syukur dengan rezeki yang diperolehinya itu. Dia sama sekali tidak menyangka mampu membeli dua buah MPV sekaligus ketika negara sedang dilanda pandemik.

@ayunieso24Excitednya beli Car untuk org lain ❤️Beli 1 Vitamilk Grape je dan scan Code untuk join GiveAway Merc ni tau . Tekan link di Bio 😘♬ PENANTIAN ARMADA – sadvibes🥀

Dalam video berdurasi lebih kurang seminit itu, Ayunie dilihat mengeluarkan cash dan meletakkannya di atas meja. Jelasnya, wang tersebut adalah hasil jualan produknya sebanyak 1.1juta botol yang laris dalam masa 30 minit sahaja. Fuh!

@ayunieso24 PAKWE KAU TAKDE MERC ? EMPH BELI 1 BOTOL VITAMILK GRAPE PUN DAH BOLEH DAPAT FREEE 😜 #vitamilkgrape ♬ I Love Mama Mantu – Bulan Sutena

Menurut founder cantik ini, sebuah MPV adalah untuk kegunaan dirinya manakala sebuah lagi untuk dihadiahkan kepada seseorang. Namun, dia tidak mendedahkan siapakah penerima bertuah itu.

Berita Lain:

Hangat!!! Aksi founder dikecam ramai,Tayang aksi cium mulut dengan adik angkat lelaki

Kos umrah bukan bidang kuasanya – Timbalan Menteri Pas

Shuib bakal lamar adik Heliza Helmi? Tuan badan akhirnya bersuara