‘Budak dulu bangga beli barang mahal dengan harga murah, budak sekarang bangga beli barang murah dengan harga yang mahal’

‘Budak dulu bangga beli barang mahal dengan harga murah, budak sekarang bangga beli barang murah dengan harga yang mahal’.

Sekitar 2002 & 2003.Sticker Yang Banyak Tampal Kat Motor Logo Play Station(PS), Modestos, Orange, Gila Gila Remaja Pun Tampal.

Helmet ARC Dan Bell Memang Stail Lar Tapi Ramai Jer Yang Sangkut MHR,LTD.Bedal Jer Yang Mana Ada.

Beg Pinggang(Porch Bag)Tak Lupa. Dan Yang Takleh Lupa,Rambut Simpan Ekor Kat Belakang. Hahaha.

'Budak dulu bangga beli barang mahal dengan harga murah, budak sekarang bangga beli barang murah dengan harga yang mahal'

Kecekapan Menunggang Dan Aksi Memang Gila. Setiap Kali Dapat Parut Itu Harga Yang Perlu DiBayar Untuk Sebuah Pengalaman.

Sekarang? Jangan Memain Kau. Nak Kenal-Kenal Helmet Pun Tengok Jugak. Itu Belum Cerita Lagi Sampai Subuh Duk Cerita Itu Ori Ini Ori.

May be an image of 9 people and motorcycle

Jurang Antara Rider Terlalu Tinggi. Dulu? Tak Pernah Timbul Isu Ori Atau Tak. Anda Bebas Dengan Gaya Anda Sendiri. Zaman Nie Baru Betul “KITA RIDER TIADA BEZA”.

Bak Kata Orang Lama. Budak Dulu Bangga Beli Barang Mahal Dengan Harga Murah. Budak Sekarang Bangga Beli Barang Murah Dengan Harga Yang Mahal.

Apa Pun Zaman Itu Sentiasa Berubah. Tapi Jiwa Mat Motor Akan Kekal Walau Dah Beranak Pinak. Kadang-Kadang Nampak Budak-Budak Konvoi Naik RXZ,Aku Tersenyum Sambil Berkata,”Aku Pernah Melalui Usia Zaman Korang”.

BACA :

Bayi lemas ketika dibawa berkayak, bapa cerita kejadian sebenar, ‘Saya cuba selamatkan tapi…’
[VIDEO] Kakak Ruhainies dipatuk Ular, ‘Abang!!! Bawak dia pergi hospital tolonglah’
Selepas akibatkan rider Ducati maut kerana lawan arus, individu mengaku OKU sakit mental