Bukan hanya viral di tiktok, Mummy Jerung Merah buktikan dia boleh menyanyi

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Bukan hanya viral di tiktok, Mummy Jerung Merah buktikan dia boleh menyanyi tiktok download sss tiktok download tiktok without watermark tiktok calculator tiktok downloader without watermark tiktok login tiktok download without watermark tiktok no watermark unduh video tiktok download video tiktok tanpa watermark twitter viral link telegram viral video viral viral malaysia tiktok viral [/bg_collapse]

 

“Squad Jerung Meroh ni boh”, sudah pasti ramai sekali yang cukup familiar dengan tagline ini terutamanya bagi pengguna-pengguna TikTok. Malah tarian serta kemunculan sekumpulan usahawan dari Terengganu tersebut sering saja menjadi tumpuan dengan menampilkan gaya unik tersendiri. Namun siapa sangka video yang viral berkenaan mengangkat ketua pasukan itu sehingga mampu bertanding juga di pentas ‘Big Stage 2022’.

Pada konsert pertama rancangan berkenaan, Sofia Marieylla yang berusia 24 tahun tersebut dengan bangga menyanyikan lagunya sendiri bertajuk ‘Akulah Jerung Merah’. Meskipun tidak mempunyai background dalam bidang muzik sehebat peserta lain, namun wanita berkenaan dilihat dapat melakukan persembahan dengan cukup confident.

Bila saya dengar suara kamu, kamu ada commercial value untuk high pitch…Sedap didengar

Bukan hanya viral di tiktok, Mummy Jerung Merah buktikan dia boleh menyanyi tiktok download sss tiktok download tiktok without watermark tiktok calculator tiktok downloader without watermark tiktok login tiktok download without watermark tiktok no watermark unduh video tiktok download video tiktok tanpa watermark twitter viral link telegram viral video viral viral malaysia tiktok viral
Siapa sangka nyanyiannya berjaya menempatkan Sofia di tangga ke 7 antara 12 peserta yang lain. Dalam pada itu, juri tetap Ajai mengakui vokal high pitch wanita tersebut juga enak untuk didengar namun perlu lebih latihan bagi low note. Sempat juga komposer tersebut mengajarkan teknik yang betul selepas memberikan 52% markah kepadanya.

Dulu Viral Teruk Di TikTok, Mummy ‘Jerung Merah’ Akhirnya Buktikan Boleh Nyanyi

Sumpah confident macam nilah orang nak…Sedap suara jerung daripada yang bukan-bukan tu
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen cukup terkejut mendengar nyanyian Sofia yang layak dipuji meskipun tidak cukup sempurna. Dalam pada itu, ramai yang bersetuju persembahannya juga dilihat jauh lebih baik daripada sesetengah peserta lain.

BACA JUGA: Ulama Mesir dedah dunia sudah ada 3 tanda kiamat besar, ini antaranya…

Ini 6 perkara yang HR “sorok” tentang gaji anda, pekerja boleh dapat lebih sebenarnya!

Ustaz ini dedah salah faham rakyat Malaysia tentang poligami, ini yang betul…