”Dah kahwin ke?”, aksi mesra Zarina Anjoulie dipertikai netizen

”Dah kahwin ke?”, aksi mesra Zarina Anjoulie dipertikai netizen. Baru-baru ini tular beberapa buah video memapar.kan aksi mesra antara pel4kon Zarina Anjoulie dengan seorang lelaki dikenali DS Elzey sehingga netizen mengat4kan mereka sedang hang4t bercinta.

Mnerusi video tul4r dikongsi.kan oleh lelaki ber.kenaan, dilih4t mereka sed4ng makan beramai-ramai dan turut kelih4tan anak lelaki Zarina iaitu Awangki Gabriel Martin Ezra.

Mal4h, lelaki ber.kenaan menyata.kan t4nda pagar ‘my wife’ dan ‘my love’ dal4m beberapa video yang dimuat naik di lam4n Tik.Tok.

Selain itu, dia juga menyat4kan pelakon berusia 35 tahun itu seben4rnya rakan baiknya.

“Masa ber.harga bersama sahab4t,”tulisnya.

”Dah kahwin ke?”, aksi mesra Zarina Anjoulie dipertikai netizen

D4h kahwin ke?

Per.kongsian itu menimbul.kan banyk soalan di kal4ngan netizen sebaik sahaja mereka melih4t gambar ter.sebut sehingga ada ber.tanya sama ada Zarina atau mesra disapa Anju seben4rnya sud4h ber.kahwin atau tid4k.

Tid4k kurang juga ramai mendoa.kan mereka supaya cep4t menghalal.kan hubungan.

Kahwinl4h, jang4n lama2

Ustaz t4k kahwin lagi, t4k boleh pegang2

Selain itu, ada juga mengat4kan adal4h mustahil bagi seseorang yang ber.pengetahuan agama tid4k tahu batas per.gaulan.

Moga dap4t mengub4h Anju ke arah kebaikan

Bagaimanapun, sebelum ini pemilik nama Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul mem.beritahu setak4t ini dia tiada peranc4ngan untuk ber.kahwin.

“Saya kadang² ada juga kawan lelaki. Biasal4h, kita kawan-kawan. Kal4u nanti saya betul² ada ‘boyfriend’ (teman lelaki), saya akan beri.tahu.

Katanya lagi, lelaki ber.kenaan cumal4h cikgu ‘swimming’ (renang) anak lelaki.nya, Martin dan mereka hanyal4h berkawan.

Sekad4r info, Zarina pern4h mendirikan rumah tangga dengan lelaki beras4l dari Brunei pada 2015 dan ber.cerai pada Disember 2016.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurnia.kan seorang anak lelaki, Awangki Gabriel Martin Ezra yang kini berusia enam tahun.

Pada 20 Julai 2020, Zarina ber.kahwin kali kedua dengan Eilyas Azhar, n4mun mereka dilapor.kan ber.cerai dua kali pada Februari dan Mei tahun lalu. Bagai.manapun, mereka tid4k memiliki cahaya mata.

@ur44.8 #fyp dinner at #mandarin #fypシ ♬ suono originale – Delirio_guitar

BACA:

Wan Junaidi dedah mengapa 4 ahli parlimen Bersatu Sabah kekal kerusi

Nyaris dirogol waktu riadah di Taman Rekreasi

Fun Fair degil : Sudah disita namun masih beroperasi