Disuruh bertudung semula, reaksi Uqasha Senrose buat ramai terkejut

Disuruh bertudung semula, reaksi Uqasha Senrose buat ramai terkejut. Ini respon terkejut Uqasha Senrose bila disuruh bertudung semula. Pelakon, Uqasha Senrose mencvri perhatian peminat selepas berk0ngsi foto lamanya di media s0sial.Menerusi hantaran di Instagram, Uqasha meluahkan rasa terhibur selepas pendandan rambut terkenal, RidzOkumura telah memuatnaik kembali foto lamanya secara senyap.

Walaubagaimanapun di ruangan k0men, seorang netizen ini menyatakan bahawa rambut Uqasha sememangnya cantik serta mahu melihat Uqasha kembali memakai hijab.Uqasha dilihat membalas k0men netizen berkenaan dengan menitipkan ucapan terima kasih di atas doa dan teguran yang sangat menjaga hatinya.

Ini respon terkejut Uqasha Senrose bila disuruh bertudung semula

Disuruh bertudung semula, reaksi Uqasha Senrose buat ramai terkejut

Kalau sebelum ini, pelakon dan penyanyi Janna Nick menjadi m4ngsa ‘b0dy shamlng’, kali ini aktres cantik Uqasha Senrose pula netizen t4rget.Menerusi hantaran di Instagram (IG), Uqasha meluahkan rasa halran apabila ada segelintir individu yang mempertlkaikan penampilannya selepas berkahwin dengan aktor Kamal Adli.Kata Uqasha, 29, dia dikvtuk g3muk selepas berat badannya naik sedikit berbanding pada zaman solo.

Biarpun begitu, pemilik nama Nik Zaris Uqasha Nik Sen menyatakan dia tidak klsah dengan mulut ‘makcik bawang’ kerana dia bahagia bersama suami tercinta.“InsyaAllah tq atas doa mu, mana tahu terbuka hati dengan tegvran yang sangat menjaga hati. Tq my dear.”-Balas Uqasha.Sekadar info, Uqasha Senrose telah berkahwin dengan Kamal Adli pada November tahun lalu. Pasangan ini telah dinikahkan oleh bapa pengantin perempuan, Nik Sen Mat Ripin di sisi jurunikah Tuan Izzudin Hj Abdul Mutalib dalam sebuah majlis pernikahan yang tertvtup.

BACA:

“Jangan jadi macam saya”, wanita kongsi padah terlalu manjakan anak

Penat makan gaji, wanita ini pilih untuk jual nasi lemak RM1

Perjanjian Kerajaan Perpaduan bakal dimeterai esok