Habis muka adik kena make up, mak confuse nak marah ke nak gelak

Habis muka adik kena make up, mak confuse nak marah ke nak gelak. Seperti yang kita tahu, kanak-kanak sememangnya mempunyai perangai mereka yang tersendiri dan pastinya banyak tenaga perlu digunakan oleh ibu bapa yang mempunyai anak kecil di rumah untuk melayan karenah mereka yang pelbagai ragam.

Namun, telatah kanak-kanak ini tentunya sangat mencuit hati memandangkan mereka masih lagi n4if dan sangat jujur ketika berkata-kata. Ia tidak kurang juga dapat menghiburkan orang sekeliling yang melihat telatahnya itu.

Terbaru menerusi video tular di laman tiktok yang dimuat naik oleh @arfiza_farzira1, kelihatan seorang kanak-kanak lelaki dilihat berada di sebelah sebuah kerusi sambil melakukan sesuatu tanpa pengetahuan perakam yang merupakan ibunya.

Habis muka adik kena make up, mak confuse nak marah ke nak gelak

Apa yang mencvri perhatian ialah rupa-rupanya kanak-kanak tersebut sedang memakai gincu kepada adiknya, sambil kanak-kanak itu dilihat seakan ‘redha’ mel4yan kerenah abangnya.

“Ibu tak tau nak marah ke nak gelak, nak pengsan ibu tengoknya,” tulis @arfiza_farzira1 menerusi video.

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 395.1k tontonan, 14.6k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan kanak-kanak tersebut.

@arfiza_farzira1 ibu tak tau nak marah ke nak gelak 🤭🤣 nak pengsan ibu tengoknya 😂😂😂 #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound – SayDee❤💙 – 𝐒𝐚𝐲𝐃𝐞𝐞❤💙

Komen netizen:

BACA:

Dibenci bapa tiri, remaja cari bapa kandung… Sekali ini terjadi

Telur import sudah tiba, penuhi syarat selamat, bersih, halal

Anak sudah 10, wanita kongsi rahsia awek muda