Isu sejadah : Diva AA bersemuka dengan Azza, “Apa masalah kau?”

Isu sejadah : Diva AA bersemuka dengan Azza, “Apa masalah kau?”. Minggu lalu, isu mengenai pengacara sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA ‘memaki’ Azza Elite kerana lewat membuat penghantaran sejadah raih perhatian orang ramai.

Lagi membuatkan isu terbabit mendapat perhatian apabila Azza meluahkan rasa terkilan dengan kata-kata kesat yang dikeluarkan dari mulut Diva AA, tambahan pula ketika itu ayahnya baru saja meninggal dunia.

Tak tahu berita pemergian bapa Azza
Susulan itu, pihak Melodi mempunyai niat baik untuk pertemukan dua orang selebriti ini bagi memperbaiki keadaan yang sedang ‘panas’.

Isu sejadah : Diva AA bersemuka dengan Azza, "Apa masalah kau?"

Semasa ditemubual, Diva AA akui tidak tahu mengenai berita pemergian bapa Azza, namun sebagai pelanggan dia berhak mengetahui alasan lewat menghantar barang yang dibeli.

Netizen pun kena tengking.
Setelah dipertemukan, Diva AA bertanya soalan dalam nada ‘menengking’ mengapa isu ini menjadi besar hingga dilaga-lagakan dan itu membuatkan pelakon terbabit terdiam.

Dalam pada masa yang sama, pengacara itu sempat menengking dan marah ke arah kamera seolah-olah menunjukkan rasa tidak puas hati terhadap netizen yang menuduhnya dengan pelbagai tuduhan.

Bagaimanapun, pertemuan untuk berdamai itu bersambung di bahagian kedua, dimana ia akan ditayangkan pada episod minggu hadapan rancangan tersebut.

BACA:

“Kalau aku tiba2 mati, tolong jagakan Nina dan Musa”, ucapan Noh jadi tular

Pemilik akaun TikTok popular mati, dakwa kena ‘buli’ di media sosial

Bantuan Khas Pengantin Baharu : Ini syarat dan cara mohon