Jennie Blackpink kantoi simpan gambar lelaki tanpa pakaian di telefon

Jennie Blackpink kantoi simpan gambar lelaki tanpa pakaian di telefon. Gurumi Haribo yang dikatakan obses dengan Jennie BLACKPINK nampaknya tidak bosan dengan berkongsi koleksi foto-foto penyanyi tersebut.

Mengugut Untuk Menyebarkan Lagi Gambar

Dipetik daripada Intep Seleb, Gurumi Haribo mengakui bahawa dia akan terus berkongsi foto di telefon bimbit Jennie BLACKPINK.

Kali ini, Gurumi Haribo berkongsi foto yang ditapis dengan menandakan 18+. Dan di dalam foto tersebut terdapat seorang lelaki berbogel yang dikatakan dari telefon bimbit Jennie BLACKPINK.

Melampaui Batas
Dalam kenyataan Gurumi Haribo, pada telefon bimbit Jennie BLACKPINK terdapat gambar seorang lelaki berbogel memakai seluar dalam kecil.

Jennie Blackpink kantoi simpan gambar lelaki tanpa pakaian di telefon

Tindakan Gurumi Haribo telah mendapat kecaman dan dikatakan tindakan tersebut telah melampaui batas dan merupakan pelanggaran privasi yang sangat serius.

YG Entertainment Masih Berdiam Diri

YG Entertainment tetap memilih untuk berdiam diri dan meneruskan aktiviti kumpulan BLACKPINK. Walaupun gambar sensitif Jennie BLACKPINK sedang diedarkan oleh Gurumi Haribo, YG Entertainment nampaknya tidak kisah.

Selain itu, BLINKs (fandom BLACKPINK) juga nampaknya tidak menceroboh YG Entertainment supaya mereka boleh segera mengambil tindakan untuk menangani tindakan melampau Gurumi Haribo.

BACA:

Polis bersekongkol dengan gangster, ini jawapan padu polis

Konsert depan masjid, kerajaan Kedah hanya mampu zahirkan kekesalan

Ini 7 wasiat terakhir Syeikh Qaradhawi buat semua pemimpin Islam dunia