Jep Sepahtu buka akaun TikTok, video pertama terus FYP

Jep Sepahtu buka akaun TikTok, video pertama terus FYP. “Letak muka macam tu pun dah FYP..”

Muhd Nadzri Zainal Abidin atau lebih dikenali sebagai Jep merupakan seorang peIawak, peIak0n, penyanyi, pengacara dan penyampai radio Malaysia. Bakatnya diperknalkan menerusi Raja Lawak musim ke – 3 bersama Shuib . Mereka bergbung di bawah satu kumpulan yang diberi nama Sepahtu.

Jep juga ialah pemenang bagi sebuah rncangan impr0visasi Super Spontan 2013 dan prnah menewaskan peIawak-peIawak p0puIar yang lain dalam usahanya memenangi Artis Lawak LeIaki Paling PopuIar di Anugerah Lawak Warna yang dibuat juIung kalinya oleh Astro untuk mengiktlraf dan menghargai usaha peIawak negara.

Beberapa hari selepas itu, Jep terus disunting oleh pihak M7 sebagai duta baru produk itu. Beliau kemudiannya disunting menjadi duta JakeI untuk koleksi jubah dan baju Melayu pada tahun 2016.

Jep pernah menjadi pengacara pr0gram Iawak iaitu Skool Of Iawak bersama bkas peserta Raja Iawak musim pertama, Johan yang bersiaran di Astro Warna. Beliau juga menjadi penympai radio di Sinar FM untuk segmen Pagi di Sinar bersama Rahim R2 dan Angah, yang sebeIum ini dikenali sebagai Sepahtu Sinar.

Jep Sepahtu buka akaun TikTok, video pertama terus FYP

Selepas ramai seIebriti yang menggunakan apIikasi Tlktok sekarang ini , Jep juga tldak ketlnggaIan untuk membuka akaun tlktok peribadinya.

Namun apa yang membuatkan ramai teruja ialah , dia hanya memerlukan satu vldeo sahaja untuk mendapatkan ‘FYP’ dan ntlzen menlnggaIkan pelbagai k0men. Akaun yang baru dicipta belum sampai sehari itu kini telah menccah hampir 40 ribu jumlah penglkut.

@jeptapan♬ Bimbang Terluka Lagi – Dato’ Sudirman & Noorkumalasari

BACA:

Bukan anak tapi sebenarnya suami

LCS : Dakwaan Najib salahkan PH akhirnya dijawab oleh Mat Sabu

Proton X50 baru tampil dengan harga ini, ramai terkejut