Kak Long 7E diperlakukan seperti lembu, “aduhai sanggup plak dia tu”

Kak Long 7E diperlakukan seperti lembu, “aduhai sanggup plak dia tu”. Heboh mengenai video kontroversi milik usahawan terkenal, Datuk Alif Syukri bersama Baby Shima dalam mempromosi lagu mereka berjudul ‘Baby Sayang’.

Ekoran itu, muncul pula video terbaharu yang memaparkan gandingan Aliff Syukri, Baby Shima dan individu digelar Kak Long 7E dalam satu video di TikTok

Kak Long 7E pernah menjadi bualan hangat orang ramai dahulu akibat menampilkan perbuatan kurang ajar menegur staf kedai serbaneka 7 Eleven.

Video tular berdurasi 21 saat itu telah menimbulkan pelbagai reaksi netizen yag meluahkan rasa kesal dan simpati apabila melihat Kak Long 7E diperlakukan seperti lembu.

Kak Long 7E diperlakukan seperti lembu, “aduhai sanggup plak dia tu”

Alif Syukri seakan menarik Kak Long 7E yang ‘ditunggang’ (diduduk) oleh Baby Shima seperti gaya menaiki lembu atau kuda.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen berkata mereka seakan nampak perit Kak Long 7E dalam mencari rezeki untuk menampung kehidupan seharian.

Ada juga segelintir daripada mereka yang mengakui sebelum ini ‘meluat’ dengan Kak Long 7E namun mereka tidak sanggup melihat keadannya diperlakukan seperti itu.

Namun begitu, ada juga sesetengah daripada mereka yang membidas komen simpati orang ramai dengan berkata Kak Long 7E diberi pilihan sama ada untuk menolak mahupun menerima tawaran daripada Aliff Syukr

BACA:

“Tak perlu jadi kawan saya”, Neelofa bongkar hubungannya dengan Fazura

Terpilih untuk ditayang di Republic Czech, filem 35MM arahan Syahmi Sazli mengorak langkah