Kena bahan dengan Jep waktu live, jawapan Azwan Ali buat semua terkedu

Kena bahan dengan Jep waktu live, jawapan Azwan Ali buat semua terkedu. Jep selamba bahan dalam live TV, jawapan Azwan Ali buat semua terkejut!. Dalam klip tersebut, para pelawak yang berada di situ cuba memerli Azwan Ali namun kenyataan dari mulut Jep dengan menanyakan beberapa soalan panas kepada Azwan Ali membuatkan Azwan Ali memberikan satu jawapan yang mengejutkan semua.

Azwan membalas soalan Jep dengan menyatakan bahawa mereka yang cuba utnuk menjatuhkan dirinya mesti mencerminkan diri mereka terlebih dahulu seblum menyerang beliau di platform sosial media.

Menerusi satu klip yang dikongsikan di laman Tiktok berkenaan kisah dalam sebuah rancangan sketsa lawak dalam Sepahtu Reunion menjadi bualan ramai apabila Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA muncul sebagai artis jemputan pada ketika itu.

Kena bahan dengan Jep waktu live, jawapan Azwan Ali buat semua terkedu

Rancangan pada ketika itu menjadi bualan ramai apabila pada ketika itu Azwan Ali mempunyai sedikit isu dengan anak jutawan terkenal iaitu Cik B. Jep yang merupakan seorang pelawak yang bersahaja itu mampu membahan Azwan Ali secara live membuatkan ramai terhibur.

Dalam sketsa tersebut juga, jelas Azwan Ali menyatakan bahawa beliau begitu berpuas hati jika beliau meneruskan sikap beliau yang suka memberi kata kata kesat kepada mereka yang ingin bertelingkah dengan beliau.

Hal ini membuatkan ramai terhibur kerana raut wajah Jep dan para pelawak lain berubah terkejut dengan jawapan tersebut. Apa apa pun para peminat mendoakan yang terbaik buat barisan artis semoga dapat terus menghiburkan para peminat di waktu yang akan datang..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @cepatberita

BACA:

Salahguna kedudukan, wanita ditahan SPRM setelah ‘beri kerja’ syarikat ada kaitan suami

Ramai terpegun tengok Jep naik kereta ni, “tak menunjuk-nunjuk pun”

4 keping roti kosong RM10, pelanggan ini luah rasa terkejut