Ketua Bahagian Bersatu nak telanjang bogel jika parlimen bubar tahun ini

Ketua Bahagian Bersatu nak telanjang bogel jika parlimen bubar tahun ini. Ismail Sabri secara rasmi mengumumkan pembubaran Parlimen ke 14 dalam satu perutusan khas pada 3 petang pada hari isnin.

Ini menamatkan teka-teki tarikh pembubaran parlimen yang menjadi topik hangat sepanjang minggu lalu ketika Bajet 2023 di bentangkan.

Ini sekali gus memulangkan semula mandat kepada rakyat untuk menentukan parti mana yang akan mentadbir negara untuk temph mandat lima tahun akan datang.

Ketua Bahagian Bersatu nak telanjang bogel jika parlimen bubar tahun ini

Baru-baru ini pula tular video di media sosial tiktok dipercayai satu kenyataan yang berani dari Ketua Bahagian Parlimen Sg Besar yang juga Setiausaha Perhubungan Negeri Selangor bahawa dia akan bertelanjang bogel jika parlimen dibubarkan pada tahun 2022, muktamad katanya.

“Kalau berani, kalau berani bubar tahun ini (2022) aku telanjang bogel, aku akan bagi tahu dekat mana aku telanjang bogel, untuk aku bubar tahun depan, muktamad”.

BACA:

Pas dilemma, tidak pasti bersama UMNO BN atau tidak

Ismail Sabri gesa DUN juga dibubarkan

Masih belum ajal, kepala rider motor nyaris digilis