Lelaki sanggup habiskan $16,000 untuk menjadi seekor anjing

Seorang lelaki yang telah membelanjakan sedikit wang untuk pakaian untuk berubah menjadi anjing collie kasar bersaiz manusia berkata keluar berjalan-jalan dengan tali “memenuhi impiannya”.

Lelaki Jepun itu, yang tidak dinamakan, pergi dengan Toco apabila dia berpakaian seperti anjing, tetapi berkata sebab di sebalik hobi biasa adalah lebih mendalam daripada hanya berpakaian seperti anjing untuk berseronok.

Lelaki sanggup habiskan $16,000 untuk menjadi seekor anjing

Dia mendakwa ia adalah impiannya sejak kecil, dan kini dia dewasa dengan pendapatan boleh guna yang mencukupi dia akhirnya dapat merealisasikannya.

Kostum yang rumit itu berharga $16,000 yang besar dan sangat realistik – tetapi komitmennya terhadap bahagian itu tidak terhenti di situ kerana Toco tidur di dalam peti anjing gergasi dan akhirnya mendapat peluang untuk dibawa berjalan-jalan di luar rumah.

Toco membuka saluran YouTubenya untuk mendedahkan bahawa dia akhirnya harus memenuhi impiannya, memberitahu peminatnya: “Saya menjadi collie, memenuhi impian saya sejak saya kecil untuk menjadi haiwan.”

Dia boleh dilihat berjalan-jalan di dalam rumahnya dan menuju ke mangkuk makanan dan airnya sebelum tali merahnya dicabut dari cangkuk di dinding.

“Hari ini saya akan pergi ke luar dan berjalan-jalan,” sambungnya. “Saya teruja.”

Sudah tentu, kerana Toco benar-benar seorang manusia di dalam sut yang rumit itu, berjalan dengan empat kaki cenderung mengambil sedikit masa lebih lama berbanding dengan anjing sebenar.

Namun begitu, dia menikmati berjalan-jalan di sekitar kawasan kejiranan sebelum pulang ke rumah untuk berehat selepas pengembaraan hari itu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by トコ(toco) (@toco.ev)

Toco pertama kali menjadi tajuk utama tahun lalu selepas imejnya dalam kostum mewah itu muncul dalam talian, dan dia telah menjadi bintang YouTube sejak itu, mengumpulkan hampir 30,000 pelanggan.

Kostum yang dibuat khas adalah oleh Zeppet, sebuah syarikat Jepun yang membuat model dan arca seperti hidupan untuk filem.

Mereka berkata pada masa itu: “Intinya ialah rangka anjing boleh dihasilkan semula pada rangka manusia.

“Memandangkan struktur rangkanya sangat berbeza, kami menghabiskan banyak masa untuk mengkaji cara menjadikannya kelihatan seperti anjing. Selain itu, kami mengumpul gambar-gambar yang diambil dari pelbagai sudut supaya kot collie yang cantik dapat dihasilkan semula dan direka supaya kot akan mengalir secara semula jadi.”

Walaupun Toco telah mendapat banyak pengikut dalam talian, lelaki di dalam saman itu telah memilih untuk merahsiakan identitinya supaya rakan-rakannya tidak tahu itu sebenarnya dia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by トコ(toco) (@toco.ev)

Dia memberitahu Mirror: “Saya jarang memberitahu rakan saya kerana saya takut mereka akan menganggap saya pelik. Rakan dan keluarga saya kelihatan sangat terkejut apabila mengetahui saya menjadi haiwan.”

Sudah tentu, ia bukan sesuatu yang anda lihat setiap hari, tetapi apa sahaja yang menggembirakannya!

BACA :

Kisah Sheikh Nordin, mertua MK dan rumah mewah di pinggir sungai
[VIDEO] Dicabar rakan terjun dalam laut, remaja mati dibaham jerung
‘Kalau aku langsung tak bercerita tentang islam, nescaya menangis agaknya aku di sana nanti’