Netizen dah meluat dengan Puteri Sarah, hanya tahu sembang je

Netizen dah meluat dengan Puteri Sarah, hanya tahu sembang je. Pelakon jelita, Puteri Sarah Liyana sejak kebelakangan ini menjadi bahan bualan netizen berikutan kisah pergolakan rumah tangganya bersama suami, Syamsul Yusoff dan juga orang ketiga yang juga anak kepada pelakon Kazar Saisi, Ira Kazar.

Masih lagi berterusan dan diperkatakan, baru-baru ini Puteri Sarah ada memuat naik tangkap layar satu mesej perbualan daripada seorang pengguna media sosial di laman Instagram miliknya.

Mesej itu difahamkan perbualan ‘orang ketiga’ tersebut bersama seorang netizen yang bercerita mengenai kisah pergolakan rumah tangga Puteri Sarah dengan Syamsul Yusoff.

Dalam mesej tersebut, wanita itu meluahkan rasa jengkel dengan ‘drama’ yang dibawa Puteri Sarah dan turut mempersoalkan tindak-tinduk pelakon itu.

Kau pergi bagitahu dia, aku tak takut dengan dia. Suruh peguam dia cepat sikit buat kerja ok. Kita orang dah meluat nak layan drama saman dia, dah bertahun-tahun dah dia sembang tapi tak buat-buat juga.

Netizen dah meluat dengan Puteri Sarah, hanya tahu sembang je

Kata wanita itu lagi, Puteri Sarah sebenarnya terdesak inginkan perhatian netizen dan juga peminat.

Enggan berdiam diri, Puteri Sarah tampil memberi respon dan menganggap mesej itu sangat lucu.

Kata ibu kepada dua anak itu, dia tidak bertindak untuk saman kerana kasihankan bapa wanita terbabit dan enggan membesarkan hal itu di media sosial.

“Nak perhatian orang itu anda, bukan saya. Tak baik maki hamun, dah macam Amber Heard pula tengok dia ni.” tulis Puteri Sarah lagi.

BACA:

Jawatan kosong terbuka kepada rakyat Malaysia di UPM, mohon segera

Ramai doakan kegagalannya, namun Ain buktikan peroleh 7A

Dikait isu padang SNBJ, ini jawapan padu Syed Saddiq