Pak Azad dah berhenti bodek bos, rupanya ini puncanya

Pak Azad dah berhenti bodek bos, rupanya ini puncanya. Bagi yang mengikuti Instagram radio Era pasti akan terhibur dengan telatah penyampai-penyampai radio tersebut. Lebih-lebih lagi gabungan antara Nabil Ahmad, Radin dan Pak Azad buat ramai yang berdek4h ketawa.

Satu video telah dimuanaik yang memaparkan Radin, Nabil, Pak Azad dan Angah sedang bersembang di luar konti radio. Namun apa yang mencuit hati adalah telatah Radin yang cuba memb0dek bos mereka untuk meminta cuti.

Pelbagai kata pujian diberikan oleh Radin seperti memuji kasut bos dan penampilannya. Kedengaran bos tersebut telah menyatakan yang pujian daripada Radin sebenarnya untuk minta cuti. Bukan itu sahaja Nabil juga mendapat temp1as selepas bos turut menyatakan Nabil seperti Radin.

Pak Azad dah berhenti bodek bos, rupanya ini puncanya

Namun, Bos telah memuji Pak Azad kerana Pak Azad tidak lagi memb0dek kerana kata b0dek daripada Pak Azad tidak berkesan. Perkongsian tersebut telah menerima lebih 3 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Naik pen1ng majikan dapat pekerja semua macam ni, hehe. Tapi bos tetap sporting melayan saja perang4i Nabil, Radin dan Pak Azad. Paling kelakar apabila Bos s0und Nabil, terus Nabil buat-buat tak dengar, hehe.

Pec4h tembelang rupanya Pak Azad dah penat b0dek, terus ambil keputusan cuti tanpa minta kebenaran. Tak pernah tak kelakar tiga sekawan ni, ada sahaja video mereka menyak4t antara satu sama lain.

BACA:

Dibenci bapa tiri, remaja cari bapa kandung… Sekali ini terjadi

Telur import sudah tiba, penuhi syarat selamat, bersih, halal

Anak sudah 10, wanita kongsi rahsia awek muda