Pakcik rai birthday isteri hanya beli burger tepi jalan, tindakan secret recipe undang sebak

Pakcik rai birthday isteri hanya beli burger tepi jalan, tindakan secret recipe undang sebak. Pakcik Beli Burger Di Gerai Sempena Harijadi Isterinya Jadi Tular Dan Tarik Perhatian Secret Recipe Yang Bercadang untuk melakukan Sesuatu Untuk Mereka.

Pakcik Beli Burger Di Gerai Sempena Harijadi Isterinya Jadi Tular Dan Tarik Perhatian Secret Recipe

Baru-baru ini, telah tular satu kisah dimana seorang pakcik telah membeli burger gerai untuk isteri tersayang bersempena dengan hari ulang tahun bidadarinya itu.

Dia tidak sempat membeli kek memandangkan sudah larut malam dan mengambil keputusan singgah di kedai makan makanan barat untuk membeli burger.

[bg_collapse view=”button-red” color=”#ffffff” expand_text=”BACA ARTIKEL PENUH” ]

Pakcik rai birthday isteri hanya beli burger tepi jalan, tindakan secret recipe undang sebak

Pakcik Beli Burger Di Gerai Sempena Harijadi Isterinya Jadi Tular Dan Tarik Perhatian Secret Recipe

Pakcik ini membeli burger di gerai sempena dengan harijadi isterinya dan menjadi tular di media sosial dan Secret Recipe mahu mencari pakcik ini.

sajagempak.com – Pakcik Beli Burger Di Gerai Sempena Harijadi Isterinya Jadi Tular Dan Tarik Perhatian Secret Recipe

Burger gerai dah diganti dengan kek mewah
Kisah tersebut telah mendapat perhatian meluas sehinggakan satu jenama francais kek terkenal Secret Recipe terpanggil untuk membelanja pakcik serta keluarganya kek di francais mereka sekitar Sungai Petani.

Pakcik romantik dah bagi isteri dia kek

Pakcik Beli Burger Di Gerai Sempena Harijadi Isterinya Jadi Tular Dan Tarik Perhatian Secret Recipe Disambut dengan kek dan staf-staf

Pakcik tersebut yang dikenali sebagai Pakcik Razif telah membawa isteri dan anaknya ke kedai itudan disambut meriah oleh staf-staf yang bertugas.

Kelihatan wajah ceria isteri Pakcik Razif apabila diraikan dengan penuh meriah oleh semua yang berada di situ. Sebiji kek turut dihidangkan sebagai ganti kepada burger yang dibeli pada malam tersebut.

Sehubungan dengan perkembangan mengenai sambutan hari lahir isteri Pakcik Razif, rata-rata netizen di Twitter telah meninggalkan komen positif diatas tindakan segera francais kedai kek terkenal itu.

Mereka telah menzahirkan rasa seronok diatas layanan yang diberikan kepada keluarga bertuah tersebut dan memuji tindakan Pakcik Razif sebelum ini yang dianggap sweet oleh pengguna media sosial kerana masih mengingati hari ulang tahun isteri tersayang.

Semoga pakcik bahagia bersama isteri & anak-anak

Menangislah tengok

Terbaikkk..lah pakcik ni..ingat hari jadi wife dia..walaupun sebiji burger..yang penting dia menghargai wife dia..selama ni..

Baik suami dia. Semoga kekal bahagia sampai ke syurga. Kalau dapat burger pun dah rasa very appreciate sangat” -netizen

Tonton:

Berita Lain:

Hanya guna bahan buangan ini sahaja untuk lebatkan buah di pokok

UKM umum pelbagai jawatan kosong untuk rakyat Malaysia, ini cara mohon

Cara buat ayam goreng mamak yang sebenar, confirm ketagih lepas cuba

[/bg_collapse]