Pasangan tak sangka individu yang diminta bantu ambil gambar rupanya Remy Ishak

Pasangan tak sangka individu yang diminta bantu ambil gambar rupanya Remy Ishak. Pasangan tidak menyangka individu yang menangkap gambar mereka sewaktu berada di Tasik Cermin rupa-rupanya pelakon terkenal, Remy Ishak.Isterinya, Ezza Rose memuat naik hantaran itu di laman sosial TikTok memaparkan pasangan tersebut yang meminta tolong diambil gambar tanpa mengetahui identiti individu misteri yang begitu gigih menangkap gambar mereka.“Tadi singgah di Tasik Cermin dan terdapat satu pasangan yang meminta tolong diambil gambar.

Seperti biasa, suami saya gigih untuk mendapatkan gambar yang cantik.

“Semoga pasangan ini gembira dengan gambar mereka kerana mereka juga sebenarnya tidak perasan identiti jurugambar misteri ini,” katanya.

Dalam pada itu, pasangan tersebut tampil di ruangan komen dan meluahkan keterujaannya apabila mendapat tahu rupa-rupanya jurugambar itu adalah Remy Ishak.

“Ya Allah, sumpahlah Remy Ishak yang ambilkan gambar kami? Malunya tidak perasan,” komen @tachachaaaa_.

Pasangan tak sangka individu yang diminta bantu ambil gambar rupanya Remy Ishak

Sehubungan itu, hantaran tersebut mengundang pelbagai reaksi daripada warga TikTok yang rata-rata mengatakan pasangan itu adalah pasangan yang bertuah kerana gambar mereka diambil oleh selebriti.

“Ingatkan seorang jurugambar terkenal, rupa-rupanya Remy Ishak,” komen @ainnur_naufara.

“Bukan pasangan itu saja yang tidak perasan, saya pun tidak perasan jika saya tidak membaca ruangan kapsyen,” kata pengguna lain, @miruldaus092.

“Gempaklah. Remy tolong ambilkan gambar, mesti bahagia sangat pasangan itu,” kata @eijaaziemey pula.

Hantaran tersebut telah mengundang 38,000 tanda suka dan 511,100 jumlah tontonan setakat ini.

@roseezza Tadi singgah Tasik Cermin ada 1 couple mintak tolong ambik gambar , macam biasa lah suami ku memang gigih kalau bab ambik gambar, nak dapatkan shot yang cantik!😁. Harap couple ni happy lah dengan gambar dia, sebab depa tak perasan siapakah photographer misteri gigih ini. 🤣🥳🥰😍 Happy New year 2023 guys!. #remyishak #happynewyear2023 ♬ Tak Kan Hilang by Budi Doremi – Kopi Rona

BACA:

Misteri 158 ketul bungkusan ganja terapung di sungai

Penyanyi ini nekad tinggalkan dunia nyanyian, penampilan terkini dapat pujian