Ramai terpegun tengok Jep naik kereta ni, “tak menunjuk-nunjuk pun”

Ramai terpegun tengok Jep naik kereta ni, “tak menunjuk-nunjuk pun”. Baru-baru ini, pelawak terkenal Jep Sepahtu telah membuka akaun TikTok miliknya sendiri dan seperti sudah dapat diagak, ribuan pengguna platform tersebut menyerbu untuk mengikutinya sehinggakan video pertama sahaja dimuat naik Jep sudah meraih jutaan tontonan.

Pun begitu, Jep Sepahtu juga sudah lama tampil dengan imej rambut panjang. Jadi melihatkan satu rakaman video terbaharu yang semakin tular ini menyebabkan dirinya menjadi perhatian ribuan warganet lagi.

Muat naik ini menunjukkan isteri pelawak terkenal itu, Sari Yanti sedang menyambutnya yang baru pulang ke rumah. Merakam gelagat Jep Sepahtu yang jarang dapat dilihat peminat ini menyebabkan ribuan warganet pantas hadir ke rakaman yang difahamkan di akaun milik Sari Yanti sendiri di TikTok.

Ramai terpegun tengok Jep naik kereta ni, "tak menunjuk-nunjuk pun"

Mana tidaknya, Jep bukan sahaja digemari kerana lawaknya malah dia juga disenangi ramai kerana jarang terpalit kontroversi dan seorang artis yang tidak terlalu berkongsikan kisah peribadinya kepada umum. Jadi melihatkan video Sari Yanti yang menyambut mesra suaminya yang pulang membawa makanan dan sudah berimej rambut baru itu, kereta yang dinaiki Jep ternyata turut mencuri tumpuan peminat.

Selain peminat suka melihat pasangan sama cantik sama padan itu, netizen juga memuji sikap tidak menunjuk-nunjuk Jep selepas rakaman tersebut turut dapat dilihat kereta dinaiki Jep.

“The one yang aku rasa tak pernah menunjuk kekayaan dia, idola”

“Bagus Jep, jaga family…”

“Relax je pakai…”

“Moga bahagia selalu”

@sariyanti_jep ❤️ #viral #foryoupage #fypシ゚viral #fypage #fypシ #fyp ♬ bunyi asal – sariyanti

BACA:

Dapat anak ke 19, ayahnya namakan sebagai “Cukuplah”

Realiti jururawat, kerja di Malaysia gaji RM1.5k tapi di Singapura RM7k

Lelaki ini kongsi susahnya belajar di SJKC, ada pelajar melayu ketinggalan kerana ini..