Runner dari neraka , lenjan Skyline R34 sampai total lost

“Harga dekat RM200,000 tu, ke pokok juga kau tala,” salah satu komen orang ramai apabila menyaksikan satu hantaran di Facebook berkenaan kemalangan tragis sebuah kereta sport idaman ramai hari ini.

Dalam hantaran melalui perkongsian di laman Facebook Darwin Raj, Kereta Nissan Skyline GTR R34 itu dikatakan baru sahaja dibeli oleh pemiliknya tidak sampai satu jam.

Kemalangan kereta berwarna biru itu juga didakwa tidak disengajakan oleh orang tengah ketika ingin membawa kenderaan tersebut kepada pemilik baru.

May be an image of car and outdoors

Difahamkan lokasi kemalangan dikatakan berlaku di sebuah lokasi di Johor Bahru petang tadi.

Perkongsian tersebut mendapat pelbagai reaksi oleh orang ramai antaranya, pemegang akaun dengan nama Izwan EZ berkata kemungkinan pemandu terbabit teruja dan terkejut dengan kelajuan kereta tersebut.

“Mungkin dia tak pernah rasa stereng kereta sport macam tu sebelum ini, sekali tekan pedal minyak pergi dia lain macam. Ke pokok juga dia singgah,” ujarnya.

May be an image of outdoors

Seorang lagi pengguna Facebook, Mad Nakal pula berkata, “kalau nak rugi dalam masa singkat pun boleh, jenuh pemandu tu fikir apa nak jawab dengan pemilik kereta itu selepas ini,” katanya.

Berita penuh : https://www.kosmo.com.my/2021/07/10/skyline-baru-beli-cium-pokok/