Ryan Bakery dikatakan sudah berubah sejak popular

Ryan Bakery dikatakan sudah berubah sejak popular. Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia tiada siapa yang tahu. Perumpamaan ini sesuai digambarkan untuk seorang TikToker, Ryan Bakery yang semakin popular sehingga kini.

Selepas video dirinya bergandingan dengan Shuib tul4r, rezeki Ryan atau nama sebenarnya Ryan Fahmi Bakery, 27 semakin mencur4h – cur4h.

Menurut Ryan, hidupnya semakin bahagia setelah mendirikan rumah tangga denga pilihan hati pada 1 Oktober lalu.

Selain itu, dia juga turut mengakui rezeki semakin bertambah selepas bergelar suami kepada Elyia Ibrahim yang sentiasa ada bersamanya ketika sus4h dan senang.

“Kehidupan sekarang ini alhamdulillah sebab kalau dulu saya pergi mana – mana seorang saja tapi kini tidak lagi sebab ada isteri yang sentiasa menemani saya tapi tiada apa pun yang berubah cuma itu saja.

Ryan Bakery dikatakan sudah berubah sejak popular

“Alhamdulillah rezeki semakin bertambah – tambah sekarang ini, ramai yang berikan tawaran pekerjaan berlakon buat saya dan banyak lagi tawaran lain.

“Ramai yang kenal saya menerusi content parodi di TikTok kan jadi sampai sekarang pun permintaan memang tinggi..

“Saya akan teruskan buat content tersebut tapi kalau sibuk sangat mungkin akan rehat seketika,” ujarnya kepada mStar.

Dalam pada itu, Ryan juga memaklumkan baru saja selesai penggambaran filem Horr0r Thrill3r yang bakal ditayangkan pada Mac 2023.

“Alhamdulillah sekarang ini saya sudah ke industri perfileman dan sekarang ini baru saja lepas sho0ting untuk sebuah filem pertama buat saya akan ditayangkan di Netflix tahun depan,” tambahnya lagi.

BACA:

Dibenci bapa tiri, remaja cari bapa kandung… Sekali ini terjadi

Telur import sudah tiba, penuhi syarat selamat, bersih, halal

Anak sudah 10, wanita kongsi rahsia awek muda