Sakitan hilang dalam masa 8 minit!

Adakah kaedah baru melawan kesakitan ini merosakkan perniagaan ubatan tahan sakit? Pakar farmasi terkenal tidak ragu-ragu mengenainya. Dengan pembangunan kaedah biomagnetik semula jadi oleh Profesor Malaysia tiba satu penemuan kejayaan yang telah lama ditunggu-tunggu dalam melawan kesakitan.

Lebih daripada 14,000 orang telah berjaya mengatasi 41 jenis kesakitan, kemerosotan dan keradangan tulang belakang, sendi, otot, sistem kardiovaskular dan organ dalaman hanya dalam masa 28 hari, tidak kira apa pun puncanya. Dengan hasil ini mereka telah berhenti meracuni badan mereka dengan ubatan, menghabiskan sejumlah wang yang besar untuk rehabilitasi dan menunggu giliran untuk mendapat bantuan doktor. Kaedah ini dalam masa hanya 8 minit akan mengembalikan kehidupan normal walaupun mereka telah hilang harapan untuk mengatasi kesakitan. Bagaimanakah ini boleh berlaku?

Profesor Rahman Khairul, seorang pakar dalam biologi molekul dan kejuruteraan bioperubatan, membuat keputusan untuk membantu ibunya mengatasi skiatiks dan kesakitan reumatik yang teruk. Ini mencetuskan revolusi dalam perjuangan melawan kesakitan. Selepas setahun membuat kajian yang lanjut, profesor ini telah membangunkan satu kaedah semula jadi, selamat dan mudah digunakan dengan menggunakan kelebihan biomagnet.

Jurnal perubatan profesional telah memberi anugerah kepada penemuan kaedah perintis baru ini dan profesor ini dicalonkan untuk Hadiah Nobel bagi pencapaiannya. Kaedahnya bukan sahaja mengurangkan kesakitan dan memulihkan punca kesakitan sepenuhnya, tetapi juga membersihkan badan daripada toksin, mencetus pengoksigenan dan nutrisi sel. Inilah kaedah yang memulihkan semua keradangan, membetulkan fungsi organ (buah pinggang, jantung, perut dan paru-paru) dan juga membantu menurunkan berat badan. Kunci kepada kaedah ini ialah gabungan yang tidak pernah dilakukan sebelum ini iaitu penyatuan akutekanan yang bermanfaat bersama terapi biomagnetik yang terkini.

“Ubatan tahan sakit adalah racun, rehabilitasi tidak membantu sama sekali – perbelanjaan wang yang sia-sia!” Apakah sebab-sebab tuduhan ini?

Kenyataan ini telah disahkan oleh lebih daripada 14,000 orang pengguna yang berpuashati dengan kaedah tidak invasif, kelegaan kesakitan biomagnetik ini, yang telah berhenti meracuni diri mereka dengan ubat tahan sakit. Itulah sebabnya kami ingin mengambil pendekatan lebih dekat pada ubatan kimia dan kaedah rehabilitasi. Dengan tepat lagi, ayuh kita kaji apakah keburukannya dan apakah pendedahan yang dialami oleh mereka yang menderita daripada kesakitan kronik. Inilah kesimpulannya:

Tablet dan fisioterapi memberi kesan jangka pendek
Kesan ubat tahan sakit berakhir selepas 3 jam. Untuk mengurangkan kesakitan kronik, beberapa biji ubat tahan sakit perlu diambil, malah sehingga satu dozen setiap hari. Ini adalah cara pantas untuk merosakkan hati dan perut, juga buah pinggang dan usus. Tiada organisma yang boleh tahan dengannya. Rehabilitasi juga tidak dapat memberi sebarang bantuan kerana selepas beberapa jam kesakitan sering datang kembali. Ianya hanyalah pembaziran masa dan wang.

Tablet adalah racun dan merosakkan badan
Penggunaan ubatan kimia ialah satu tindakan berlawanan dengan peraturan semula jadi. Ini menyebabkan pelbagai kesan sampingan seperti ulser perut, gangguan pendengaran atau buah pinggang tidak berfungsi. Sejumlah 35% kes kegagalan akut hati berpunca dari penggunaan ubat tahan sakit. Anda mengambil tablet untuk melegakan kesakitan tetapi sebaliknya anda menderita lebih seratus kali – ini tidak masuk akal dan jauh terpesong daripada tujuan utama.

Mereka cepat marah dan mudah tertidur
Kebanyakan ubat tahan sakit bukan sahaja menghilangkan kesakitan tetapi juga menjadi punca hilang kesedaran. Ia menyebabkan pening dan rasa terlayang. Ubat kelegaan kesakitan adalah punca biasa kebanyakan insiden – di rumah dan di jalanraya. Mereka yang menggunakannya lebih cenderung untuk menjadi mangsa kecurian di jalanan dan kemalangan.

Ketagihan umpama dadah
Badan manusia segera terbiasa dengan bahan yang diterimanya. Ini membuat badan menjadi imun terhadap ubat tahan sakit selepas menerimanya beberapa kali. Oleh itu, selepas beberapa lama, untuk mengurangkan kesakitan, adalah perlu untuk menaikkan dos bahan kimia yang mudarat ini. Ini menyebabkan reaksi seperti ketagihan – meragam, penurunan dalam tumpuan, ketidakstabilan emosi, malah ruam dan sifat agresif. Sama juga dengan rehabilitasi, yang mana membuat badan menjadi malas dan lemah setiap kali selepas kunjungan.

Nilainya amat tinggi
Adakah sesiapa yang ingin membelanjakan wang hasil kerja keras mereka pada bahan kimia yang bukan sahaja mempunyai kesan jangka pendek dan sementara tetapi juga meracuni badan? Sudah tentu tidak.

Sebab itulah kaedah biomagnetik Prof. Rahman menjadi revolusi sebenar melawan kesakitan
Ubat tahan sakit hanya memberi kelegaan sementara, memusnahkan sistem penghadaman, meracuni badan, mengurangkan kesihatan dan membazirkan wang hasil kerja keras orang ramai. Sama juga seperti rehabilitasi, di mana badan menjadi bergantung padanya. Sebaliknya, kaedah Profesor Rahman iaitu kaedah biomagnetik berfungsi dengan segera dan tidak invasif. Impuls biomagnetik menyerap dengan cepat melalui tisu yang terjejas disebabkan kesakitan dan dengan segera membantutkan isyarat kesakitan. Kesakitan dengan segera hilang dan kemunculannya kembali dihalang untuk selamanya – tiada kunjungan ke doktor, tiada ubat yang ditetapkan, rehabilitasi dan rasa malu

Tambahan lagi, dengan rangsangan semula jadi pada saraf penerima tertentu, sel-sel pada badan dengan automatik dikembalikan. Hasilnya keradangan, kemerosotan, kesakitan dan bengkak hilang. Kaedah biomagnetik menunjukkan 98% keberkesanan pada mereka yang mengalami kesakitan reumatik yang tiada kesudahannya, artritis dan juga skiatiks. Kaedah ini juga didapati membantu mengurangkan beberapa unit kolesterol, merendahkan tekanan darah dan aras gula dalam darah. Ia juga mengatasi masalah serius pada hati, buah pinggang, jantung atau paru-paru.

Kini semua orang boleh mengatasi kesakitan dan mengembalikan kesihatan mereka selamanya
Kaedah biomagnetik Prof. Rahman kini tersedia sebagai produk runcit yang dikenali sebagai MagneSteps. Produk ini dalam bentuk pelapik unik biomagnetik yang menyatukan kesan akutekanan kuno dan biomagnetoterapi moden. Kegunaannya selamat sepenuhnya pada badan, seperti yang ditunjukkan oleh ujian yang dilakukan oleh Pusat Kajian Swiss di Geneva. Kajian ini juga menunjukkan rawatan pelapik biomagnetik ini mempunyai keberkesanan sehingga melebihi 98%. Disebabkan ini, mereka yang berumur 23-93 tahun berjaya mencapai kesan yang luar biasa dalam melawan sehingga 41 jenis penyakit. Walau apa pun umur mereka, mereka berjaya mengatasi punca serangan kesakitan, kemerosotan atau keradangan.

Klik di sini untuk mendapatkan MagneSteps dengan harga diskaun dan hilangkan kesakitan anda>>>
Keberkesanan yang terbukti
Selepas menggunakan pelapik ini, semua mereka ini dapat mengatasi kekejangan, kesakitan dan kepenatan pada kaki mereka dengan segera. 98% responden merasa kelegaan pada kesakitan reumatik dan artritik dalam masa 8 minit. Hanya selepas beberapa minit berjalan dengan pelapik MagneSteps, 94.9% responden berhenti mengalami migrain. Setiap daripada mereka menurunkan beberapa unit aras kolesterol tidak baik, menstabilkan kadar denyutan jantung tekanan darah dan mengatasi penyakit berkaitan buah pinggang, hati, perut dan jantung. Reaksi mereka semua dalam kaji selidik ini penuh emosi. Penuh gembira, mereka mengakui kesakitan yang sering dirasai di sendi tulang belakang, otot, kepala dan organ dalaman hilang, tidak seperti sebelumnya dan ini hanyalah permulaan.

Hasil daripada penyucian toksin, pengoksigenan mendalam dan nutrisi pada sel, pengkaji juga berjaya mengatasi alergi kulit, menambah baik penghadaman dan metabolisma. Hasilnya juga menaikkan tahap tenaga mereka sebanyak 3 kali ganda, lemak yang tidak diperlukan mula terbakar secara automatik dan hilang 4.2 kilogram secara purata dalam 28 hari. Selepas hanya satu bulan terapi, peserta kekal mengatasi kesakitan selamanya!

Kesan 28-hari terapi dengan pelapik biomagnetik Prof. Rahman yang telah didokumenkan membuktikannya sendiri:
Menyingkirkan 41 jenis kesakitan dalam 8 minit secara purata

Pengoksigenan mendalam dan nutrisi pada sel

Membersihkan badan daripada toksin

Penyingkiran sepenuhnya 41 jenis kesakitan

Minggu pertama – menyingkirkan 41 jenis kesakitan dalam masa purata 8 minit menggunakan pelapik biomagnetik, mencetus proses pemulihan dalam tisu badan.

Minggu kedua – pengoksigenan mendalam dan nutrisi pada sel, penyingkiran keradangan, bengkak.

Minggu ketiga – membersihkan badan daripada toksin, menambah baik metabolisma, mengatasi masalah penghadaman dan alergi kulit.

Minggu keempat – menyingkirkan sepenuhnya 41 jenis kesakitan, mengurangkan lemak yang berlebihan, 3 kali ganda lebih tenaga

Lisa Gwen, 57, dari Johor Bahru, di antara orang pertama di Malaysia menggunakan MagneSteps:

“Tulang belakang saya sakit semasa saya berumur 50 tahun. Saya sangka itu biasa – saya semakin tua, jadi sakit mula terasa. Tetapi beberapa tahun kemudian, sendi saya mula terasa sakit juga. Saya terasa seperti seorang perempuan yang sangat tua, walaupun saya seorang yang aktif sebelum itu. Saya tidak berdaya menanggung sakit tulang belakang dan sendi yang saya alami – kesakitannya tidak tertahan! Saya tidak boleh mengambil pil kerana saya mengidap ulser. Jadi saya mula membelanjakan separuh daripada gaji saya pada pelbagai rawatan, urutan, rehabilitasi, tetapi kesakitan tetap kembali. Gila betul pada masa itu! Kemudian saya pelajari mengenai MagneSteps. Kini saya tahu bahawa jika saya tidak menggunakan kaedah biomagnetik, saya membuat kesilapan besar dalam hidup saya . Sebelum ini terdapat hari-hari di mana saya tidak dapat bangun dari katil dan kini saya boleh berkebun, bebas membongkok, membeli-belah, menunggang, berlari! Bukan sahaja saya lupa kesakitan pada sendi dan tulang belakang saya, tetapi juga melawan migrain dan masalah tapak kaki rata. Saya lebih gembira sekarang – Saya sangat bahagia! Terima kasih banyak-banyak”

Mengapa mengambil bahan kimia yang mudarat kepada diri sendiri jika kesakitan dapat disingkirkan serta merta dengan cara yang lebih selamat dan kos efektif?
Keberkesanan MagneSteps telah terbukti tanpa ragu oleh Pusat Kajian Swiss di Geneva. Prof Rahman sering menerima pencalonan bagi anugerah untuk penemuan saintifiknya, termasuk pencalonan Hadiah Nobel!

Sumber:https://www.feet-relieve.com/1211547&kw=GiCR2DfC_aFvCRolcjr08vgLLys56AQMHBpyJtOiEZFJDSDt0FE&SiteTarget=kisahdunia?tblci=GiCR2DfC_aFvCRolcjr08vgLLys56AQMHBpyJtOiEZFJDSDt0FE#tblciGiCR2DfC_aFvCRolcjr08vgLLys56AQMHBpyJtOiEZFJDSDt0FE