Tudung Mia Sara makin singkat, ramai syak ini berlaku

Tudung Mia Sara makin singkat, ramai syak ini berlaku. Lama tak dengar cerita tentang Mia Sara, baru-baru ini nama pelakon itu menjadi bualan ramai di media sosial apabila ramai memperkatakan mengenai penampilan terbarunya.

Menerusi satu video yang dikongsikan Mia di TikTok, gadis itu sedang membuat konten bersama rakannya yang hanya memakai singlet di dalam sebuah bilik.

Video tersebut mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang meluahkan rasa bimbang jika pelakon itu akan terikut jejak rakannya itu.

Tudung Mia Sara makin singkat, ramai syak ini berlaku

Kata netizen, kebanyakan mereka yang memakai tudung pada awalnya akhirnya membuka tudung kerana terikut rakan yang tidak bertudung.

Malah, ada netizen mengatakan mengikut pengalaman mereka pilih kawan yang betul supaya tidak tersilap langkah. Bagaimanapun, ada netizen berpendapat orang luar tidak sepatutnya menghakimi seseorang mengikut luaran sahaja.

Kata netizen lagi, Mia mempunyai hak untuk berkawan dengan sesiapa pun kerana akhirnya diri sendiri yang menentukan mereka akan memilih jalan yang betul atau tidak.

@miasaranasuha @leeloo 𓆩❤︎𓆪 ♬ original sound – Leah😋

BACA:

Pelanggan terkejut tengok harga roti canai, nasib baik pamer harga

Denda RM250 jika tak kibar jalur gemilang

Pendedahan laporan siasatan dedah Zahid yang tukar reka bentuk kapal