[VIDEO] Keluarga Rohingya tunjuk lagak samseng, angkat jari tengah bikin netizen bengang

Keluarga Rohingya tunjuk lagak samseng, angkat jari tengah bikin netizen bengang.

Sebut mengenai Rohingnya, pasti orang ramai mempunyai pengalaman yang kurang baik mengenai golongan ini. Membuat samseng serta mengambil kesempatan atas kesempitan antara yang sering dikaitkan dengan golongan ini.

Terbaharu, telatah golongan Rohingnya ini sekali lagi menjadi perhatian apabila tular sebuah rakaman memperlihatkan tindakan keluarga ini yang menggunakan motosikal yang dipasang dengan tempat meletak barang beroda.

Keluarga Rohingya tunjuk lagak samseng, angkat jari tengah bikin netizen bengang.

Menerusi rakaman yang tular, dapat dilihat keluarga enam beranak ini dibawa secara sekaligus menggunakan motosikal. Situasi menjadi lebih tegang apabila seorang remaja yang berada pada motosikal menunjukkan jari tengah selepas berang dirakam.

Telatah keluarga ini yang kurang disenangi ramai sekaligus telah mendapat perhatian para netizen yang turut meluahkan perkara yang sama.

Terdapat netizen yang mendakwa segelintir golongan ini seolah membuatkan negara Malaysia seakan negara mereka sendiri. Tidak kurang juga yang mendakwa golongan ini sudah mempunyai perkampungan sendiri di beberapa tempat di Malaysia.

Diharapkan kehadiran golongan ini dapat dikekang sekaligus memastikan peningkatan golongan Rohingnya ini dapat disekat dalam mengelakkan lebih banyak golongan ini pada masa akan datang.

BACA :

[VIDEO] Budak ketagih guna gajet, ‘scroll’ angin sambil menangis macam kena rasuk
‘Kakak, abang dah lama berhenti sekolah kerja di mall..’ Murid tahun 6 kerap ponteng jaga ibu strok
Duit tabung nenek RM300,000 dalam tin milo habis dimakan serangga