wajah cantik anak Erra Fazira jadi perhatian netizen

Nama selebriti terkenal Erra Fazira, 46, bukanlah suatu yang asing lagi dalam industi seni tanah air. Mendapat jolokan primadona filem Melayu membuatkan pelakon tersebut sering menjadi idola buat mereka yang baru menapak dalam dunia lakonan.

Erra juga tidak lokek memuat naik gambar-gambar ketika melakukan aktiviti hariannya di media sosial bagi dikongsi bersama peminat.

Jadi perhatian peminat

Baru-baru ini, pelakon terbabit telah membuat satu posting gambar bersama anaknya iaitu Engku Aleesya yang kini berusia 12 tahun.

ADVERTISEMENT

 

Makin menginjak remaja

Ternyata perkongsian tersebut telah mendapat perhatian warganet apabila masing-masing memuji wajah ayu anak bekas ratu cantik Malaysia itu.

Walaupun baru berusia 12 tahun, Engku Aleesya kelihatan sangat cantik saling tak tumpah seperti kejelitan ibunya, Erra Fazira.

Rupa mirip daddy, cantik macam mummy

Susulan daripada itu, Instagram Erra telah dibanjiri dengan komen daripada warganet yang tak putus-putus kagum melihat kecantikan Engku Aleesya yang semakin menginjak remaja ini.

Banyak persamaan ibu & anak

Cantiknya Engku Aleesya

Ibu dan anak tak kalah cantik

Untuk Makluman, Engku Aleesya merupakan anak kepada Erra Fazira bersama bekas suaminya iaitu Engku Emran. Mereka berkahwin pada tahun 2007, namun memutuskan untuk berpisah pada tahun 2014.

Sumber: Erra Fazira