“Ziana Zain klon” akhirnya tampil perjelas kenapa lama menyepi, tak sangka ini rupanya Yang berlaku

“Ziana Zain klon” akhirnya tampil perjelas kenapa lama menyepi, tak sangka ini rupanya Yang berlaku. Kemunculan klon ‘Ziana Zain’ atau nama sebenarnya Nik Aidi Azhar Che Seman di konsert Gegar Vaganza sentiasa menarik perhatian.

Nik Aidi ketika ditemui Gempak pada konsert minggu keempat GV9 baru-baru ini berkata dia bukanlah seorang yang ‘daha.gakan perhatian’ seperti yang di.dak.wa sege.lintir netizen.

Sebaliknya, Nik Aidi memberitahu dia hadir di setiap konsert GV sejak musim ketiga kerana ingin memberi sokongan kepada artis-artis Malaysia.

“Memang saya datang GV untuk support penyanyi-penyanyi Malaysia. Sebelum ini, saya support Intan Sarafina tapi lepas habis GV3 itu saya balik kampung.

“Dua tahun saya men.yepi sebab jaga ar.wah ayah yang s.akit di kampung dan masa itu saya kerja kilang. Sebab lama dah menyepikan diri, saya kembali nak sokong artis Malaysia.

"Ziana Zain klon" akhirnya tampil perjelas kenapa lama menyepi, tak sangka ini rupanya Yang berlaku

“Tak ada nak tarik perhatian orang. Tapi kalau ada orang yang support saya, terima kasih… Alhamdulillah. Biasa la, lumrah kalau ada orang tak suka dan suka.

“Tapi saya ini tetap suka dengan semua orang. Artis Malaysia pun baik dengan saya, macam Dina, Tomok, termasuk Siti Nurhaliza dan Ziana Zain yang kalau jumpa saya teg.ur tanya khabar.

Sementara itu, Nik Aidi turut meng.akui penampilannya yang menyerupai wanita seksi pernah mendapat teguran daripada pengacara Nabil Ahmad.

Berkongsi mengenai kehidupannya, Nik Aidi berkata dia mula berhijrah ke Kuala Lumpur dan bekerja sebagai ‘cleaner’ pada 1996 di Majlis Sukan Negara.

“Saya berasal dari Kelantan dan berpindah ke KL untuk bekerja pada 1996 dan bermula kerja sebagai cleaner di Majlis Sukan Negara. Masa itu dapatlah saya jumpa dengan atlet Malaysia.

“Saya kerja cuci dan bersihkan pejabat. Dulu gaji saya hanya RM450 sahaja,” katanya.

"Ziana Zain klon" akhirnya tampil perjelas kenapa lama menyepi, tak sangka ini rupanya Yang berlaku

BACA:

Ramai ibu bapa kecewa anak tak sempat makan sebelum ke sekolah petang, ini puncanya

Wan Maimunah terpaksa ‘mengemis’ kerana produksi tak bayar gaji

Putin ramal bakal ada Hiroshima 2.0