Zizan dan Daiyan Trisha sedang bercinta, peminat restu hubungan..

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Zizan dan Daiyan Trisha sedang bercinta, peminat restu hubungan.. zizan razak zizan nin zizan biodata zizan razak zizan razak movie tinggi zizan razak biodata daiyan trisha daiyan trisha kahwin daiyan trisha biodata daiyan trisha ig[/bg_collapse]

Pelawak dan pelakon popular, Zizan Razak pasti sudah lali sekiranya ditanya mengenai cinta dan perkahwinan apatah lagi usianya semakin menghampiri 40-an.

Terbaru, Zizan atau nama penuhnya Mohd Razizan Abdul Razak berkongsi gambar bersama rakan artis Daiyan Trisha yang digandingkan dalam sebuah telefilem berjudul Rompak.

Bukan satu atau dua, tetapi pelawak berusia 38 tahun tersebut berturut-turut memuat naik tiga posting bersama penyanyi lagu Penat itu sehingga meraih perhatian orang ramai.

Zizan dan Daiyan Trisha sedang bercinta, peminat restu hubungan..

Malah, Daiyan juga dilihat datang ke restoran makanan Korea yang diusahakan oleh pelawak itu yang terletak Desa Pandan, Kuala Lumpur sekali gus membuatkan netizen mula mengusik pasangan berkenaan.

Mana tidaknya, kapsyen Zizan berbunyi lucu dan ‘berbunga’ itu sudah semestinya mengundang gosip dalam kalangan rakan selebriti dan peminat yang menyifatkan mereka serasi antara satu sama lain.

Tidak cukup dengan itu, ramai juga ‘merestui’ jika Zizan dan Daiyan menjalin hubungan cinta serta mendoakan jodoh terbaik buat kedua-duanya.

Walaupun sudah beberapa kali bercinta, namun Zizan masih belum menemui jodohnya. Mungkin ada hikmah disebalik semua itu, insya-Allah doakan yang terbaik!

Tonton:

Berita Lain:

Baru nak masuk dewan jawab SPM, jatuh air mata pelajar tengok van jenazah sampai..

Isteri redha suami dah tukar jantina jadi perempuan, ini kisah yang berlaku..

Tular isu ibu OKU tak dapat bantuan zakat, ini penjelasan MAIWP