Pelakon ini rupanya acah-acah kaya selama ini, ‘Sanggup pinjam duit kawan untuk buat sambutan hari jadi anak secara besar-besaran’

Pelakon ini rupanya acah-acah kaya selama ini, ‘Sanggup pinjam duit kawan untuk buat sambutan hari jadi anak secara besar-besaran’.

Ada seorang pelakon ni hidup dia penuh dengan kepura-puraan sebab selalu sangat tayang kehidupan mewah tapi sebenarnya tak pun. Bukan tu jer, perangai dia juga dikatakan sangatlah ‘fake’. Korang tahu ke siapa?

Menurut laporan sebuah portal, rumah pelakon tersebut yang dikatakan bernilai jutaan ringgit juga sudah dilelong.

Pelakon ini rupanya acah-acah kaya selama ini, 'Sanggup pinjam duit kawan untuk buat sambutan hari jadi anak secara besar-besaran'

Tapi alhamdulillah, rumah dilelong tu pun dah terjual. Walaupun tak dapat jual harga yang dicadang, sekurang-kurangnya boleh la tutup mana-mana lubang yang ternganga.

Pelakon itu juga sanggup meminjam wang kawannya sendiri demi nak buat majlis ulang tahun kelahiran anaknya secara besar-besaran. Sampai macam tu sekali ya!

Awak, class di dunia hanya sementara. Berubahlah sementara sempat lagi. Bukan apa takut nanti kain carik tak boleh nak cantum lagi!

Korang rasa siapa? Apa pun, berbelanjalah mengikut kemampuan sendiri. Biarlah orang nak kata apa sebab kita tak pakai sesen pun duit dan tenaga mereka.

BACA :

‘Kerana mak, 3 tahun aku menganggur. Eh, ada degree tapi kerja kerani je?’
Wanita berniqab buat ‘Live’ dengan suara menggoda dan manja jadi trend, ‘Siapa tegur kena ‘block’