Wanita dedah terpaksa lahirkan 8 orang anak, ‘Saya menyesal kahwin dengan orang Afrika’

Seorang gadis berasal daripada Tanah Besar China yang hanya ingin dikenali sebagai Xiao He sangat menyesal dengan perkahwinannya terdahulu dengan seorang lelaki pilihannya daripada Afrika ketika itu.

Menurut Xiao yang juga seorang pensyarah di sebuah universiti mendedahkan perkahwinannya yang tidak baik sebelum ini, dan dia telah berpisah dengan suaminya selepas tiga tahun bernikah dengan bekas suaminya itu.

Pada EMPAT (4) tahun yang lalu, Xiao He telah bertemu seorang lelaki afrika yang sangat menyukainya. Walaupun dia gelap, dia berasa sangat gembira dengannya.

Wanita dedah terpaksa lahirkan 8 orang anak, 'Saya menyesal kahwin dengan orang Afrika'

Xiao He berfikir bahawa yang paling penting syarat untuk seorang teman lelaki ialah orang yang dapat buat dia gembira dan bukan menangis. Ini adalah sangat penting dalam kehidupan tidak kira teman lelakinya kaya atau pun miskin.

Setiap kali mengalami kesukaran dalam hidup, mereka dapat fikir cara bersama-sama dan menempuhi segala kesukaran. Oleh itu, Xiao He membuat keputusan untuk berkahwin dengan lelaki yang berkulit hitam itu.

“Saya harus pergi jumpa ibu bapanya lepas saya berkahwin, jadi saya pergi ke Afrika.” kata Xiao He.

Selepas perkahwinan, Xiao He ikut suaminya pergi ke Afrika dan sama sekali tidak menyangka detik itu bermulanya kehidupan yang menyakitkan buat dirinya.

Pemergiannya ke ke Afrika menyebabkan dia terpaksa berhenti daripada pekerjaannya dan yang lebih mengejutkan adalah Xiao He dan suaminya melahirkan LAPAN (8) orang anak dalam hanya masa TIGA (3) tahun.

Setiap kali Xiao He hamil, anak yang berada dalam kandungannya adalah anak kembar.

Apabila Xiao He hamil yang seterusnya, dia akhirnya kembali ke China dengan alasan untuk melawat ibunya. Setibanya Xiao He di China, dia pergi ke hospital untuk ujian kehamilan dan doktor melihat bahawa perutnya penuh dengan kesan kehamilan dan rasa terkejut.

Doktor mempersoalkan alasan Xiao melahirkan ramai anak sehingga 8 orang, dia kemudian mendedahkan bahawa suaminya sangat miskin di kawasan setempat di negaranya dan Kerajaan di Afrika akan memberi bantuan dari segi kewangan kepada keluarga yang mempunyai ramai anak.

“SEMAKIN BANYAK KANAK-KANAK, SEMAKIN BESAR SOKONGAN DARI KERAJAAN TEMPATAN. SETIAP KALI SEORANG ANAK DILAHIRKAN, SAYA DAN SUAMI AKAN MENDAPAT DUIT YANG AGAK BANYAK DARI KERAJAAN TEMPATAN…

“Saya tahu bahawa keluarganya adalah miskin, tetapi saya pada mulanya ingin bergantung pada usaha kami berdua untuk bekerja cari duit, saya tidak sangka dia akan menggunakan cara ini,” jelas Xiao dengan nada sedih dan menyesal.

BACA :

‘Ramai tak tahu, depa ingat JG ni untuk golongan T20 je, padahal harga dia sama dengan mall groceries yang lain’
‘Arwah Mama dulu selalu ajar apa sahaja kejadian berlaku dalam perjalanan, jika tidak libatkan kematian – Allah delay sebenarnya’
‘Aku dah tengok 7 perkara pelik menimpa mayat-mayat sepanjang aku gali kubur untuk curi kain kafan’